export problem

Found a problem? Post details on BeerTools Pro errors and how they are caused.

export problem

Postby jawsfree » Sun Apr 26, 2015 9:39 am

I have changed my prefered unit of measure from gravity to °Plato and when I export the receipe to text file it shows specific gravity not plato.

Also is there a way to choose what is included in the export? I don't see any cost in the export.
AMD Phenom IIX4 830 Processor 2.80 GHz
6.00 GB RAM
Microsoft Windows 7 Home Premium
Service Pack 1
64-bit Operating System
User avatar
jawsfree
Light Lager
Light Lager
 
Posts: 17
Joined: Mon Apr 10, 2006 8:47 am

Re: export problem

Postby jeff » Sat May 02, 2015 10:08 am

Are you exporting to file or to plain text?
Jeff
BeerTools.com Staff
User avatar
jeff
Imperial Stout
Imperial Stout
 
Posts: 1482
Joined: Sun Jan 09, 2000 9:16 pm
Location: Hollywood, SC

Re: export problem

Postby jawsfree » Sun May 10, 2015 4:09 pm

jeff wrote:Are you exporting to file or to plain text?


Text, Plain text
AMD Phenom IIX4 830 Processor 2.80 GHz
6.00 GB RAM
Microsoft Windows 7 Home Premium
Service Pack 1
64-bit Operating System
User avatar
jawsfree
Light Lager
Light Lager
 
Posts: 17
Joined: Mon Apr 10, 2006 8:47 am

Re: export problem

Postby jeff » Wed May 13, 2015 5:21 pm

Fixed in version 2.0.12.
Jeff
BeerTools.com Staff
User avatar
jeff
Imperial Stout
Imperial Stout
 
Posts: 1482
Joined: Sun Jan 09, 2000 9:16 pm
Location: Hollywood, SC


Return to BeerTools Pro Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron