Lock/Scale pulldown menu

Found a problem? Post details on BeerTools Pro errors and how they are caused.

Lock/Scale pulldown menu

Postby Cregar » Fri Sep 30, 2011 12:11 am

Just update to the lastest version and for some reason the Lock/Scale pulldown menu doesn't show up now.

Image

Using Windows 7

Thanks any help

Craig
Cregar
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 26, 2006 10:17 am

Postby slothrob » Fri Sep 30, 2011 7:26 am

The Scale function has been moved to the Recipe menu in the latest revision.
BTP v2.0.* Windows XP
User avatar
slothrob
Moderator
Moderator
 
Posts: 1768
Joined: Mon Apr 10, 2006 1:36 pm
Location: Greater Boston

Postby Cregar » Fri Sep 30, 2011 9:12 am

Ahhhh thanks :-)
Cregar
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 26, 2006 10:17 am

Postby jawbox » Fri Sep 30, 2011 7:15 pm

yeah that's something I really don't like. It was more user friendly in the old location
PowerMac G4 933 Mhz, 1GB Ram, 17" Studio Display, Mac OSX 10.3.9
MacBook 2.16 Ghz Intel Core 2 Duo, 1GB Ram, Mac OSX 10.6.2
IMac 2.93 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB Ram, Mac OSX 10.6.2
IPhone 5
IPad 2
I like macs ;)
User avatar
jawbox
Imperial Stout
Imperial Stout
 
Posts: 510
Joined: Fri Oct 27, 2006 1:43 pm
Location: W. Dundee

Postby turkeyjerky214 » Mon Nov 14, 2011 1:20 pm

jawbox wrote:yeah that's something I really don't like. It was more user friendly in the old location


I agree. That's find if you add it somewhere else, but I liked it next to the final volume. Why even have the check box there anymore?
turkeyjerky214
Light Lager
Light Lager
 
Posts: 12
Joined: Mon Nov 08, 2010 4:20 pm

scaling recipes confusing

Postby AustinTim » Tue Jan 17, 2012 11:32 pm

if it's moved to the dropdown menu then I shouldn't be able to type in the final volume box... unless i'm starting a new recipe... so when I scale i shouldn't type anything in that box? I want that number to change the grain quantities.

also, I've started to notice a negative value in the water volume added when I download a recipe from beertools.com
-TDS
AustinTim
 
Posts: 9
Joined: Wed Apr 28, 2010 10:28 pm

Postby whitemancanhop » Sat Jan 21, 2012 5:39 pm

I liked it better where it was too....
whitemancanhop
Light Lager
Light Lager
 
Posts: 19
Joined: Sat Nov 06, 2010 10:38 pm

Postby nippy » Fri May 18, 2012 7:47 pm

turkeyjerky214 wrote:
jawbox wrote:yeah that's something I really don't like. It was more user friendly in the old location
I agree. That's find if you add it somewhere else, but I liked it next to the final volume. Why even have the check box there anymore?


+1 for me
It seems obvious now but it took me a while to work out the scale function had moved. Initially I thought it was a bug. Maybe there was a good reason for moving it but feels like a pointless change to me. The check box seems redundant now and only adds to the confusion. Why have it? Sorry for the negative tone but I feel the need to add to the chorus on this one.

Much better where it all was.
nippy
 
Posts: 1
Joined: Fri May 18, 2012 7:34 pm

Re: Lock/Scale pulldown menu

Postby jeff » Fri Nov 02, 2012 8:10 pm

New buttons are added to the interface to provide this functionality as of version 1.5.24
Jeff
BeerTools.com Staff
User avatar
jeff
Imperial Stout
Imperial Stout
 
Posts: 1404
Joined: Sun Jan 09, 2000 9:16 pm
Location: Hollywood, SC


Return to BeerTools Pro Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron