Show gravity in pot

General discussion on BeerTools Pro Software.

Show gravity in pot

Postby mjbernier » Tue Aug 31, 2010 10:51 pm

Hi
I was wondering if it was possible to show the starting gravity pre boil. I thought this would be useful when doing all grain
P4 3000 Windows XP 512k 1024 x 768
P4 1.8 windows vista laptop
mjbernier
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 04, 2006 6:56 pm

Pre-boil gravity

Postby slothrob » Wed Sep 01, 2010 5:40 am

The pre-boil gravity appears if you hover the mouse over the Kettle Volume field.
BTP v2.0.* Windows XP
User avatar
slothrob
Moderator
Moderator
 
Posts: 1770
Joined: Mon Apr 10, 2006 12:36 pm
Location: Greater Boston

Postby jawbox » Wed Sep 01, 2010 6:41 pm

it's also appear on the print out of your recipe. Kettle Volume 8gal (S.G. 1.043) for example.
PowerMac G4 933 Mhz, 1GB Ram, 17" Studio Display, Mac OSX 10.3.9
MacBook 2.16 Ghz Intel Core 2 Duo, 1GB Ram, Mac OSX 10.6.2
IMac 2.93 GHz Intel Core 2 Duo, 4GB Ram, Mac OSX 10.6.2
IPhone 5
IPad 2
I like macs ;)
User avatar
jawbox
Imperial Stout
Imperial Stout
 
Posts: 511
Joined: Fri Oct 27, 2006 12:43 pm
Location: W. Dundee


Return to BeerTools Pro General Topics

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests

cron