Page 1 of 1

export problem

PostPosted: Sun Apr 26, 2015 9:39 am
by jawsfree
I have changed my prefered unit of measure from gravity to ┬░Plato and when I export the receipe to text file it shows specific gravity not plato.

Also is there a way to choose what is included in the export? I don't see any cost in the export.

Re: export problem

PostPosted: Sat May 02, 2015 10:08 am
by jeff
Are you exporting to file or to plain text?

Re: export problem

PostPosted: Sun May 10, 2015 4:09 pm
by jawsfree
jeff wrote:Are you exporting to file or to plain text?


Text, Plain text

Re: export problem

PostPosted: Wed May 13, 2015 5:21 pm
by jeff
Fixed in version 2.0.12.