efficieny checkbox/lockbox missing?

General discussion on BeerTools Pro Software.

efficieny checkbox/lockbox missing?

Postby BigNath » Wed Feb 29, 2012 10:44 pm

Hi brewers,

experienced brewer, but relatively new to the forum.
Not sure if this is in the right spot, mods' please move to appropriate area if it's not in the correct spot...

I keep reading up on the efficiency checkbox which is supposed to be located next to the efficiency bar on the recipe page of beertools pro, but my software package doesn't display it all.

I am running the latest version (according to "no updates available" message when i check for updates), on a small netbook which is my brewery computer.

Is it not available in the latest release? 'cause i'm sure i saw it on previous versions of this software. (have been using it for several years now).

Not sure where it went....

all help appreciated.

Cheers,

Big Nath
"mmmmmm, beeeeeeerrrrrrrrr"
BigNath
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 04, 2010 9:47 pm
Location: Australia

Efficiency check box

Postby slothrob » Thu Mar 01, 2012 7:06 am

The efficiency check box was removed in recent versions of BTP.

Now, if you want to scale the recipe to correct for efficiency differences without changing the OG, you go to the menubar and choose Recipe>Scale... then adjust efficiency in the pop-up window.
BTP v2.0.* Windows XP
User avatar
slothrob
Moderator
Moderator
 
Posts: 1768
Joined: Mon Apr 10, 2006 1:36 pm
Location: Greater Boston

Postby BigNath » Thu Mar 01, 2012 8:15 am

awesome, thanks for your reply mate.

glad to know i don't have a dodgy version, and that i do in fact have the latest version.

thanks for clearing that up.

cheers,

bignath
"mmmmmm, beeeeeeerrrrrrrrr"
BigNath
 
Posts: 6
Joined: Fri Jun 04, 2010 9:47 pm
Location: Australia


Return to BeerTools Pro General Topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron