vessel

General discussion on BeerTools Pro Software.

vessel

Postby steven0356 » Tue Jan 20, 2009 8:21 pm

How can you use the same vessel for two different recipes? I entered in all the parameters for my mash tun but when I tried to use it for another recipe the vessel is not there.

Thanks
steven0356
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 20, 2009 7:27 pm
Location: Atlanta

vessel

Postby slothrob » Tue Jan 20, 2009 9:46 pm

Drag the vessel to the inventory, then you can add it to the equipment list in subsequent recipes. If you add all your equipment then create a default or template, you can easily have all the vessels appear magically in new recipes.
BTP v2.0.* Windows XP
User avatar
slothrob
Moderator
Moderator
 
Posts: 1768
Joined: Mon Apr 10, 2006 1:36 pm
Location: Greater Boston


Return to BeerTools Pro General Topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron