Equipment Section Vessels

General discussion on BeerTools Pro Software.

Equipment Section Vessels

Postby FrugalBrewer » Sun Dec 03, 2006 2:01 am

Why wont the volume cell in the Vessels section take data? I enter my volume as 30 Quarts but after I tab or enter the figure is reset to 0.00.
FrugalBrewer
Light Lager
Light Lager
 
Posts: 28
Joined: Sun Dec 03, 2006 1:57 am
Location: Oklahoma City

Re: Equipment Section Vessels

Postby jeff » Sun Dec 03, 2006 10:41 am

FrugalBrewer wrote:Why wont the volume cell in the Vessels section take data? I enter my volume as 30 Quarts but after I tab or enter the figure is reset to 0.00.


Are you referring to the Vessel Editor? If so, is the capacity field or the infusion volume field being reset?
Jeff
BeerTools.com Staff
User avatar
jeff
Imperial Stout
Imperial Stout
 
Posts: 1416
Joined: Sun Jan 09, 2000 8:16 pm
Location: Hollywood, SC

Postby FrugalBrewer » Sun Dec 03, 2006 1:52 pm

"Are you referring to the Vessel Editor? If so, is the capacity field or the infusion volume field being reset?"

The capacity field, sorry. New to the software and still getting famliar with the lingo.
FrugalBrewer
Light Lager
Light Lager
 
Posts: 28
Joined: Sun Dec 03, 2006 1:57 am
Location: Oklahoma City


Return to BeerTools Pro General Topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests